מס הכנסה שלילי

  • מס שלילי
    ש | 03/08/2008 07:39

    אני תושב ירושלים האם כבר ניתן להגיש בקשות על מס שלילי ואם כן אז איזה טפסים צריך להגיש להם ? והיכן הם יושבים ? והאם יש מס' טלפון שלהם ?

    • מס הכנסה שלילי
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 03/08/2008 14:10

      ‏לש שלום סעיף 59 לחוק המדיניות הכלכלית לשנת הכספים 2004 (תיקוני חקיקה), התשס"ד - 2004‏ , מונה את האזורים, שזכאים בשלב זה למס הכנסה שלילי. היות והחוק הינו בפיקוח משרד התמ"ת תוך התיעצות במשרד העבודה ומשרד האוצר, הייתי מציע שתפנ קודם למשרד התמ"ת, לבדוק האם ישובך נכלל ברשימה. אם אני זוכר נכון, בשלב ראשון הוכנס הדרום (נתיבות וכו') והצפון הרחוק, אך מומלץ שתבדוק. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מנהל פורום דיני מיסים

      • תשובה נוספת
        גל זנזורי | 25/08/2008 09:59

        יישומו של החוק יהיה בתחילה באיזורים שהוגדרו כ"איזורי שילוב" שם החלו ליישם את תוכנית ויסוסקין שמטרתה לשלב אוכלוסייה שאינה עובדת בעבוד.ה האיזורים מוגדרים לפי מיקוד(זה של הדואר..) בי-ם, אשקלון, נצרת, חדרה ועוד מספר ישובים...