מס על רכב צמוד

  • שווי מס של רכב מהעבודה
    אמנון | 31/07/2008 12:12

    שלום שווי המס לרכבי הוא 1575 ש"ח , והמס השולי הוא 33%. 1.האם מס הכנסה ובטל"א מחושבים מהברוטו הבא: משכורת ברוטו+1575 ש"ח? 2.האם המס על הרכב מחושב לי כך: 1575*33% ? תודה רבה .

    • מס על רכב צמוד
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 31/07/2008 12:33

      לאמנון שלום אכן כפי שציינת מ"ה ובט"ל מחושבים מהברוטו + שווי הרכב. המסים המשולמים בפועל הינם ב"ל-12% ומ"ה-עד 33%. (יתכן ושווי הרכב גרם לך לעבור מדרגת מס נמוכה יותר, ואז חלק מהשווי יחוייב במס נמוך יותר.) בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל,L.L.M, M.B.A מנהל פורום דיני מיסים