חברה בחו"ל

  • הקמת חברה בשוק המשותף
    מירי | 22/07/2008 11:21

    שלום, אני וחברתי רוצות למכור מוצרים אוןליין לשוק האירופאי. אנו נקים חברה בשוק המשותף כך שהשליטה והניהול של החברה יהיו מישראל. מהי המדינה הכי כדאית מבחינת המיסוי לפתוח בה את החברה? (אנו רוצות להקים החברה בשוק המשותף כי אנו חושבות שהספקים אליהם נפנה לא ירצו לעבוד עם חברה מישראל)

    • חברה בחו"ל
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 22/07/2008 22:03

      למירי וחברתה בחירת מיקום חברה בחו"ל מצריך בחינה ספציפית של הדין המקומי במקומות הרלבנטיים. כמו כן יש חשיבות לקיום אמנת מס עם ישראל, היות וחברה שהשליטה והניהול בה מישראל, הינה תושבת ישראל\ וללא אמנת מס, עלול להיווצר מצב של כפל מס. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מהל פורום דיני מיסים

      • מיקום הקמת חברה
        מירי | 28/07/2008 12:06

        שלום, תודה על תשובתך. ברור שאצטרך לקחת יעוץ בעניין הקמת חברה בחו"ל לעניין מיקום החברה עלמנת שנוכל לחסוך במס. לאור ניסיונך האם אתה יכול להמליץ על המדינה בה המס הכולל (ישראלי ומקומי) יהיה הכי קטן? תודה,

        • חברה בחו"ל המשך
          יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 29/07/2008 11:07

          מירי שלום שיעור המס ואמנות המס הינן דינמיות, ומה שהיה טוב בעבר אינו נכון להיום. נתינת תשובות כלליות אינן אפשריות במקרה הנ"ל. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A,L.L.M מנהל פורום דיני מיסים