תיקון מס' נתונים

  • מס הכנסה ביישובי הצפון
    אסתר | 03/06/2008 07:25

    שלום, אנחנו משפחה שגרה בקרית שמונה וכרגע יש לנו הנחה במס עפ"י החוק של %52 ועל כן אנו לא משלמים מס. אנו מתלבטים לעבור לאחד הקיבוצים באזור שם ההנחה במס היא %31. רצינו לברר מהי המשכורת המקסימלית בגינה ננצל את מקסימום ההטבה בקיבוץ ועדיין לא נצטרך לשלם מס הכנסה ואם כן נצטרך אז כמה מס הכנסה ירד במידה והמשוכרת היא בין 51-21 אלף (היא משתנה מחודש לחודש). נודה לכם מאוד אם תחזירו לנו תשובה בהקדם כי זהו גורם חשוב שמשפיע על ההחלטה לעבור דירה.

    • תיקון מס' נתונים
      אסתר | 03/06/2008 14:10

      ברצוני לתקן מס' נתונים בשאלתי. ההנחה בקרית שמונה היא עשרים וחמישה אחוזים ואילו בישוב אליו אנו מעוניינים לעבור ההנחה היא בגובה שלוש עשרה אחוזים. ואילו המשכורת היא בי שנים עשר אלף לחמישה עשר אלף. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחזור אלינו בהקדם.

    • מס הכנסה - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 17/07/2008 16:33

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: מס הכנסה, ראי: מס הכנסה