AJIKA

  • מס על שכר דירה
    dalina | 02/06/2008 19:26

    מהי תיקרת ההכנסה לדמי שכירות מגורים אשר פטורה ממס?

    • AJIKA
      AJIKA | 04/06/2008 01:44

      4320 שח לחודש. אם זה מעבר לסכום הנ"ל אז הפטור קטן לפי נוסחה מיוחדת (שהיא סודית ואסור לפרסם אותה). סתם

    • פטור ממס על השכרת דירת מגורים
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 13/06/2008 13:42

      סליחה על האיחור. בסע' 2(א) חוק מס הכנסה (פטור ממס על הכנסה מהשכרת דירת מגורים), התש"ן - 1990 נאמר כי: "יחיד שהיתה לו בשנת המס הכנסה של דמי שכירות, יהא פטור ממס על הכנסה זו, ובלבד שלא היתה לו הכנסה מהשכרת דירות מגורים בסכום כולל העולה על 4,320 שקלים חדשים."