וואי, שאלה מצוינת

  • קיזוז דמי שמירת ני"ע מרווחי הון
    אופיר | 16/04/2008 11:18

    מר' פסטליך שלום, כיצד אני יכול לקזז את דמי השמירה בתיק ניירות הערך שלי מהרווחים שהיו לי במכירת ני"ע בשנה מסוימת. והאם בהנחה שבאותה שנה לא מכרתי בכלל ניירות ערך, האם ניתן לראות בדמי השמירה כהפסד שיועבר לשנים הבאות? תודה!

    • וואי, שאלה מצוינת  לת
      ליאת | 21/04/2008 23:56

    • ני"ע
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 27/04/2008 21:21

      במידה והינך מדווח על הכנסות והוצאות מדי שנה ניתן להעביר הפסדים משנה לשנה.

      • דמי השמירה
        אופיר | 30/04/2008 08:29

        מר' פסטליך שלום, היכן אני רושם בדו"ח את דמי השמירה שגובה הבנק? והאם זאת בכלל הוצאה מותרת לקיזוז? תודה