תיאום מס

  • 2 מקומות עבודה
    טל | 02/04/2008 17:42

    אני עובדת ב-2 מקומות עבודה. מה עלי לעשות כדי להסדיר את נושא המס?

    • תיאום מס
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 02/04/2008 18:01

      עלייך לבצע תיאום מס כדי שבמקום עבודתך השני לא ישולם מס בשיעור מס השולי הגבוה.

      • תאום מס-תודה ושאלה נוספת
        טל | 02/04/2008 20:25

        כיצד נקבע מהו מקום העבודה הראשון/ השני והאם זה בכלל משנה? ומה צריך להגיש למס הכנסה כדי לבצע תאום מס?

        • תאום מס - סדר וטפסים
          אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 03/04/2008 17:14

          ישנו טופס הנקרא טופס בקשה להקלה ולתיאום בחישוב ניכויי המס. כמדומני מספרו 117-116. הסדר הוא כרגיל, משום העבודההראשון הינו הראשון, ולגבי מקום העבודה השני מתבצע מילוי הטופס. המיולוי נעשה או ע"י מייצג או בעצמל במחלקת תיאומי מס במשרד הפקיד שומה בו מתנהל תיקך.