ללמוד זה תמיד מבורך

  • קורסים לענייני מיסוי
    אלברט | 06/11/2007 14:47

    אני מאוד רוצה ידע בסיסי בענייני מיסוי, אני מנהל חברה וכל הזמן בתחושה שלא ניצלתי (בטח היום לקראת סוף שנה) את כל מה שמגיע לי ואני יכול כדי לחסוך בהוצאות. האם יש קורסים בסיסיים לבעלי חברות קטנות, האם יש ספר מומלץ?

    • ללמוד זה תמיד מבורך
      מיכאל בן יוסף | 07/11/2007 15:00

      אכן, ללמוד זה תמיד מבורך. לעולם לך יש את האינטרס האמיתי והגדול ביותר לדאוג לאינטרסים שלך (אפילו יותר מאלה שאתה משלם להם מכל טוב). אולם, הדבר משול לאמירה: אין מרגיש שמנהל הבנק שלי כך וכך, ולפיכך אני אלך ואלמד בנקאות ומימון וכו'. אין לדברים סוף. בעולם המודרני התפיסה המהותית גורסת שלכל אחד יש יתרון יחסי בעבודתו. ולפיכך אם תלמד מיסוי למה שציינת זהו בזבוז לא יעיל ולא רציני. (אלא אם כן, אתה מעוניין ללמוד בכדי לעסוק בזה). בשלב הזה, אם ההרגשה שלך איננה מספיק טובה, פנה ליועץ מקצועי - או שתחליף את זה הנוכחי.

    • קורס מיסים
      אורי פסטליך משפטן וחשבונאי | 11/11/2007 13:02

      יש קורסים של גוף שנקרא מישלב. אני לא מכיר את אופי הקורסים או את תוכנם אך אני יודע שהם עורכים קורסים בנושאי חשבונאות ובין השאר במיסים. בכל אופן בהצלחה.