קביעת ירידת ערך

  • קביעת ירידת ערך הרכב לאחר תעונת טוטל לוסט
    מיכאל | 28/04/2011 06:28

    שלום, רכב הוחרז טוטל לוסט ע"י חברת ביטוח. יד ראשונה של הרכב הייתה ליסינג טיפעולי ע"י נהג יחיד ( ירידה של 8% לפי מחירון). 1. החזר מחברת ביטוח כלל ירידת ערך בגלל הליסינג , הפוליסת מקיף לא כללה מראש שום הנחה על ליסינג. ז"א עם שווי רכב יותר נמוך בגלל הליסינג אז גם הפוליסה צריכיה להיות יותר זולה או אם לא , אז החזר מלא - או שהגיון פא לא עובד ? 2. קבוע לי ירידת ערך של 13% למרות שסוג ליסינג זה נותן ירידה של 8% לי מחירון. 9000000 טוענים שזוהי ירידת ערך המינימלית שהם נותנים לרכב ליסניג כלשהו. האם יש מקום להילחם על 8 % ? תודה מראש

    • קביעת ירידת ערך
      עו"ד גיל קראוס | 28/04/2011 20:07

      ערב טוב, יש לבחון בעניין את הפוליסה וכן את המחירון הרלוונטי. אין בהכרח קשר בין הנחה בפרמייה ובין קיזוז ירידת הערך לגבי רכב ליסינג.

    • פיצוי כספי וקיזוז י. ערך לרכב
      עו"ד דנה | 03/05/2011 06:48

      הינך יכול לבקש מחברת הביטוח בכתב פיצוי כספי בגין הסכום שאינוי שנוי במחלוקת ואת יתרת הפיצוי יש באפשרותך לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.  בהצלחה