תביעת תלמיד נגד בית הספר

  • מקרה שקרה לי לפני כ8 שנים וברצוני כעת להעלות אותו
    שושנה | 20/07/2009 21:09

    לפני כ8 שנים ניפגעתי במסגרת בית הספר והייתי בבית החולים כ4 חודשים שלמים. יצאתי מהבית החולים עם צלקות וסימנים גדולים דיו שנשארו על בטני. רציתי לדעת אם היני יכולה לתבוע את הביטוח של הבית ספר שבו למדתי באותה התקופה מכיוון שלא הביטוח ולא הבית סר עשו למעני דבר מה שישנה את המצב באותו התקופה. לדעתי יצאתי עם נזק גדול. וכולם אמרו לי שמה שאני אמורה לעשות זה לתבוע את הביטוח. האם היני יכולה לעושת זאת והאם זה ישתלם לי ויצא לי מזה רווח כולשהו.?

    • תביעת תלמיד נגד בית הספר
      עו"ד גיל קראוס | 21/07/2009 11:11

      שושנה בוקר טוב, אינני יודע את נסיבות המקרה, כך שאני לא יכול לקבוע אם את יכולה לתבוע את בית הספר ברשלנות, אך בכל מקרה את יכולה לתבוע את פוליסת ביטוח תלמידים שחלה על כל תלמיד במדינת ישראל. אני גם לא יודע בת כמה את היום, אך יש לקחת בחשבון גם את עניין ההתיישנות. אני מציע כי תתייעצי בעניין בהקדם עם עורך דין בתחום הנזיקין.

      • תודה שענית לשאלתי..
        שושנה | 26/07/2009 03:16

        אני אהיה בקרוב בת 18. המקרה קרה כאשר הייתי במעדונית שזה מסגרת אחריי הבית ספר שנעשית בשטח הבית ספר וילד אחד בטח לי בבטן וכך החלה אצלי בעייה .

        • ..
          שושנה | 26/07/2009 03:17

          בעט

          • פוליסת ביטוח תלמידים
            עו"ד גיל קראוס | 26/07/2009 14:49

            שושנה צהריים טובים, גם אם מדובר באירוע שהתרחש מחוץ לכותלי בית הספר, ניתן להגיש תביעה במסגרת פוליסת תלמידים. בנוגע לתביעה נגד המועדונית בטענת רשלנות, הרי שצריך לבחון את נסיבות המקרה המלאות על מנת לבדוק את האופציה של הגשת תביעה גם נגד המועדונית. אני ממליץ לך שוב להתייעץ עם עורך דין בתחום הנזיקין, על מנת שיוכל להסביר לך באופן מלא את אופן הגשת התביעה ומשמעותן.