מום מולד מכתב דחייה של חברת הביטוח

  • נולדתי עם מום. רגל קצרה ורגל ארוכה.
    שמעון | 02/01/2009 14:25

    אני בן חמישים, יש לי קצבייה ו-15 שנים אני עומד על הרגליים, עשיתי ביטוח פרטי. לאחרונה החמיר מצב הרגליים עקב עמידתי בכל שעות היום בקצבייה. עברתי ניתוח. פניתי לחברת הביטוח ובקשתי לדעת מה זכויותי. הם דחו אותי בטענה כי בגלל שנולדתי עם מום, אז זה לא קשור לעבודה ולא מגיע לי כלום. אני שואל, כשהם עשו לי את הביטוח, מסרתי להם שנולדתי עם מום, והם אמרו לי שזה לא קשור ושיש לי כיסוי. אני לא מבין בדברים האלה. האם יש סיכוי לתביעה נגד חברת הביטוח.

    • מום מולד מכתב דחייה של חברת הביטוח
      עו"ד גיא כהן | 04/01/2009 12:45

      שלום שמעון. התשובה הינה קודם כל כן. יש מה לעשות ואסור לקבל התשובה שלהם. בכדי לטפל יש צורך לשבת עם הפוליסות והחומר הרפואי. תוכל לנסות פנייה לייעוץ אישי למערכת האתר ייעוץ אישי בהצלחה.

    • מום מולד ברגל - זכויות בניידות
      סיגלית ש. עו"ד | 05/01/2009 20:53

      שלום רב, איני בטוחה אם הינך מודע לאפשרות שמי שמוגבל ברגליו עשוי להיות זכאי להטבות בניידות מטעם המל"ל. מוצע לך למצות זכויותך כנגד המל"ל בתחום ניידות. בשלב ראשון: עליך להיבדק בלשכת הבריאות המחוזית לצורך ניידות, בלשכה הקרובה לאזור מגוריך. טופס הבקשה לבדיקה באתר המל"ל. בשלב שני: עם קבלת תוצאות הבדיקה (מלשכת הבריאות) להגיש תביעה להטובת בניידות במוסד לביטוח לאומי. טופס התביעה לניידות גם באתר המל"ל.