בנייה על הגג

  • תמ"א 38
    שלומי | 03/07/2012 19:27

    אני גר בקומה רביעית אחרונה ואני חייב לבנות יחידת דיור מעליי. (יש תקדים) בגלל שהבניין שלנו בתוכנית תמ"א 38 אינני יכול לקבל אישור. התוכנית הזו תוכננה לפני זמן רב ועדיין אנו ממתינים לביצועה באיזורנו. באיזו זכות מונעים בעדי ומה עליי לעשות.

    • בנייה על הגג
      עו"ד גילי לוי | 05/07/2012 11:29

      שלומי שלום, איני יודע מה התקדים עליו הנך מתבסס, אולם בכל אופן, בהתאם לחוק על מנת להצמיד חלק מהרכוש המשותף לדירת דייר ספציפי נדרשת הסכמה של 75% מבעלי הזכויות ברכוש המשותף. ככל שהדיירים בקשו לבצע פרויקט תמ"א בזכויות הרכוש המשותף הרי שאין בכך כל בעיה. בברכה, עו"ד גילי לוי מנהל פורום תמ"א 38

      • בענין הצמדת חלקי ברכוש המשותף לדירתי
        שמעון | 15/07/2012 22:37

        אני חפץ ביעוץ אישי נא להשיב בהקדם תודה שמעון