האם חייבים להסדיר מקומות חנייה לכל הדירות החדשות?

  • האם חייבים להסדיר מקומות חנייה לכל הדירות החדשות?
    איתן א | 30/06/2012 22:06

    שלום וברכה, אנחנו רוצים שיוסיפו אצלינו 6 דירות חדשות, אך ניתן לבנות רק 4 חניות נוספות בשטח הבניין. האם קיים תיקון חדש (מלפני שבוע) לחוק התכנון ובנייה שאומר שלא חייבים מקומות חנייה? האם ידוע לך במה מדובר? תודה רבה!

    • האם חייבים להסדיר מקומות חנייה לכל הדירות החדשות?
      עו"ד אמיר לנטון | 01/07/2012 15:27

      איתן שלום, קיים תיקון שאומר בגדול שאין זה תנאי בלעדיו אין, והעיריה יכולה לאשר התכנית ולדרוש כופר חניה להסדרת חניה מחוץ למגרש. כדאי לפנות לעו"ד מהתחום שייעץ ויסייע לכם למקרה הספציפי בברכה, עו"ד אמיר לנטון מנהל פורום תמ"א 38

      • תלמדו מעירית רמת גן...
        משה | 01/07/2012 16:22

        תלמדו מעירית רמת גן שמאשרת תמא בלי קשר לחנייה... ואלי מוסרי מבטיח מתקני חנייה אוטומטים לעשרות מכוניות ובכל פעם שיש פגישה שבא העיריה מציגה את התמא לתושבים, ויש מישהו שמתלונן, מהנדס העיר נותן לדוגמא את מנהטן ומבקש לא לילל... אבל הכי מדהים זה אלה שקונים את הדירה ללא החניה... מילא תמא 38 באמצע תל אביב, אבל תמא 38 באמצע רמת גן???