כהמשך לתגובתך-עו"ד לנטון תמא 38 המחייב פינוי דירות

  • כהמשך לתגובתך-עו"ד לנטון תמא 38 המחייב פינוי דירות
    אהרון | 26/06/2012 01:53

    הסיבה לשינוי בחוזה היא בטיחותית. הבניין במצב רע והיות שבפרוייקט הקודם מישהו כמעט קיפד את חייו נראה שמהנדס העיר לא לוקח סיכונים ואינו מוכן לאשר את הפרויקט ללא פינוי הדירה בזמן הבנייה. רציתי לדעת מהו אחוז ההסכמה הנדרש במצב זה? תודה רבה על תשובתך.

    • כהמשך לתגובתך-עו"ד לנטון תמא 38 המחייב פינוי דירות
      עו"ד אמיר לנטון | 01/07/2012 09:25

      אהרון שלום כעקרון אחוז ההסכמה הנדרש לא משתנה. יחד עם זאת צפוי שהסרבנים יטענו זאת כחלק מהתנגדותם והמפקח על המקרקעין יכריע בהתאם לנסיבות הספציפיות. במסגרת ההליך אפשר שהיזם/קבלן יחוייב בתשלום דיור חלופי לסרבנים. ניתן אף לשקול ניהול משא ומתן עמו למתן דיור חלופי לכלל הדיירים. כדאי להתייעץ עם עו"ד מהתחום שיסיע לכם למקרה הספציפי בברכה, עו"ד אמיר לנטון מנהל פורום תמ"א 38