משקיע בתמ"א 38

  • השאלות שמשקיע צריך לשאול לגבי תמ"א 38
    משקיעה | 14/06/2012 09:31

    מה צריך לשאול בתור משקיע שמשקיע כסף בפרוייקט תמ"א 38?

    • משקיע בתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 14/06/2012 13:25

      שלום משקיעה, עולם התמ"א הינו עולם נרחב ומורכב וכמובן שאין אפשרות למצות את כל ענייני התמ"א ובפרט לעניין אפשרויות ההשקעה השונות על גבי האתר, מומלץ להיוועץ בעו"ד הבקיא בתחום לצורך קבלת הכוונה וכיו"ב. בברכה, עו"ד גילי לוי מנהל פורום תמ"א 38

    • כמשקיע בתמא חשוב לבחון דוח 0 לפרויקט
      יוסי | 14/06/2012 20:24

      זה המבחן הסביר היחיד למשקיע לא מיומן לבחון רווחיות הפרויקט וגם אז כדאי להניח עוד מספר אחוזי סטיה.ובהתאם הסיכוי להיפגש עם הכסף ורווח בסוף הפרויקט. בנוסף קיימת גם הסוגיה של מבנה ההשקעה בהיבט של ביטחון לכסף ומיסוי הרווחים. כדאי גם להיזהר ממבנה עיסקה בו היזם הוא גם הקבלן היות ואז ניתן למשוך כספי הרווח דרך מרכיב העבודה. חשוב גם להבין את משך הפרויקט האמיתי ואין פרויקטים של 14 חדשים מיום ההשקעה להחזר הכסף והרווח, תבחני גם כדאיות ב 18 ו 24 חודש.לגילוי נאות הכותב עוסק בניתוח כלכלי ועסקי לפרויקטי תמא כמו גם גיוס הון לפרויקטים.

      • יצירת קשר
        מיכאל | 09/07/2012 10:43

        איך אפשר ליצור עימך קשר ?

        • כנראה לא ניתן
          יוסי | 09/07/2012 15:00

          הפורום מונע יצירת קשרניסיתי לשלוח לך המייל ונחסם

        • קשר
          מיכאל | 10/07/2012 17:41

          שלח כתובת או טלפון באותיות -מילים

        • אני ממליץ לך לקחת את היזם שלנו יגאל שלו  לת
          דני מגבעתים | 12/08/2012 23:37