תכנון בתמ"א 38

  • האם כולם שווים בבניין בתמא והאם התכנון לא מוצא חן
    בעלי דירה | 13/06/2012 19:39

    יש תוכנית לתמא 38 בבניין חלק מהדירות 2 חדרים וחלק 3 חדריםה 2 חדרים מוסיפים להם ממד קטן יותר משמעותית והתכנון מכוער,לעומת ה 3 חדרים מהן זכויותנו?והאם יש מה לעשות? ומה קורה אם נבקש שדרוג נוסף לחפות עלהנעשה האם זו סחיטה? כי כרגע דחפו ממד לסלון וזה נראה נורא

    • תכנון בתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 14/06/2012 13:20

      שלום רב, נושא התכנון בתמ"א וכן תמורות הדיירים הינם נושא מסחרי הפתוח למו"מ בין היזם לבין בעלי הזכויות בדירות. ככלל, נושאים כגון תכנון לקוי ו/או פוגעני ו/או לא שוויוני עשויים לעלות כטענות אפשריות נגד הפרויקט מול המפקח הבתים המשותפים. בברכה, עו"ד גילי לוי מנהל פורום תמ"א 38

      • מחפשים יזם רציני לתמא בסוקולוב- ת"א  לת
        גליה | 29/06/2012 22:21