שינוי ידני של יפויי כוח

  • שינוי ידני על ייפוי כוח בלתי חוזר
    רויטל | 31/05/2012 08:10

    בוקר טוב, בבניין בו אני גרה החתימו אותנו על ייפוי כוח בלתי חוזר בשנת 2010. בשנת 2011 החליפה הנציגות חברה ולא החתימה על ייפוי כוח חדש אלא שינו ידנית את התאריך בייפוי כוח. האם הדבר חוקי . האם כאשר החליפו חברה היו אמורים ליידע ולהחתים מחדש ? כמו כן כאשר החתימו אותנו אמרו שזה לצורך ניהול מו"ם מול החברה אולם מסתבר שהם עושים ככל העולה על דעתם וכאשר שואלים שאלות הם אומרים: אין לי מושג ולמי שבמיעוט אומרים: אנו לא חייבים לתת דין וחשבון.. ולא נותנים מידע. האם ניתן לעשות משהו בנדון ? תודה מראש

    • שינוי ידני של יפויי כוח
      עו"ד גילי לוי | 31/05/2012 11:35

      רויטל שלום, יפוי כוח בלתי חוזר לביצוע עסקה במקרקעין אמור להיות מודפס ואין אפשרות לשנות אותו שינוי ידני, בטח ובטח מקום בו שינו את מיופה הכוח. צריך לעיין ביפויי הכוח עליו חתמתם לראות כי אכן מדובר ביפויי כוח בלתי חוזר. בברכה, עו"ד גילי לוי מנהל פורום תמ"א 38