סיכוי להצלחה להתנגדות מול המפקח

  • סיכוי להצלחה בהתנגדות לפני המפקח
    גילי | 25/05/2012 09:59

    רצית לדעת מהם סיכויי להצלחה אם אני מתנגדת לתמ"א 38 ויש לי בהחלט טענות מוצדקות, הבעיה היא שאין לי את הכסף לשלם דמי טירחה לעו"ד ואני לא מעוניינת לבקש טובות כי אני מאמינה שלעו"ד מגיע שכר טירחה, השאלה שלי האם היו מקרים של אנשים שהתנגדו ללא עו"ד והמפקח קיבל את הטענות שלהם או שאם אין עו"ד אז המפקח פשוט לא מתייחס לטענות?

    • סיכוי להצלחה להתנגדות מול המפקח
      עו"ד אמיר לנטון | 29/05/2012 07:43

      גילי שלום, אין מניעה להגיע בלי עו"ד וטענותיך ישמעו. יחד עם זאת מאחר ומדובר בטיעונים מורכבים לעיתים, כדאי להיות מיוצג ע"י עו"ד. בהצלחה בברכה, עו"ד אמיר לנטון מנהל פורום תמ"א 38

    • את יכולה לומר מהם הטענות להתנגדות?, מעניין לדעת  לת
      גיל | 30/05/2012 12:17