רכישת דירה לפני תמא

  • רכישת דירה לפני תמא
    אני | 11/05/2012 13:46

    אנחנו מתעניינים לגבי דירה לפני תמא. אמרו לנו שיש אישור של כל הדיירים, יש עו"ד, יש קבלן, עבר ועדה בעירייה ורק מחכים להיתר ואז ניתן יהיה לקבוע התחלת בנייה. האם כאשר יש את כל האישורים ומציינים שמחכים רק להיתר התמא הוא באמת בכיוון מאוד מאוד חיובי או שיש מצב שזה נופל ולא מתחילים תמא? האם כשמחכים רק להיתר אחריו כבר אפשר להתחיל לעבוד באופן עקרוני?

    • רכישת דירה לפני תמא
      עו"ד אמיר לנטון | 14/05/2012 09:16

      אני שלום, יש מקום לבדוק המצב בעיריה וכן את הסכם ההתקשרות לפרויקט וכיו"ב. לעיתים מוגשות התנגדויות שונות שמעכבות וכן לא תמיד ההיתר שניתן זהה לזה שתוכנן. כמו כן כדאי לתת ביטוי לדברים בהסכם הרכישה. כדאי לפנות לעו"ד מהתחום שילווה אתכם בבדיקות ובהתקשרות תוך הבטחת מלוא זכויותיכם. בהצלחה