דירה מושכרת

  • יש לי דירה בבנין שמעונין בפרויקט תמא,הדירה מושכרת
    רחל | 02/05/2012 09:16

    יש לי דירה בבנין שעומדים לבצע שם תכנית תמא,הדירה מושכרת. התנגדותי לפרויקט נובעת מהפסד שכירות בתקופת הבניה. ב.תוספת דיירים חדשים לבנין תגרום למחסור במקומות חניה ג.בעקבות הבניה,אצטרך לבצע שיפוצים בתוך הדירה הפרטית שלי. מה האפשרויות שלי.? אודה על תשובה.

    • דירה מושכרת
      עו"ד טל דור | 03/05/2012 12:43

      א. לגבי דמי השכירות את יכולה לדרוש מהקבלן פיצוי וזה מקובל ונתון למו"מ. סביר שהתנגדות על רקע זה לא תתקבל ואם יש רוב של 66% אז לא תעצר התוכנית. ב. התוספת של חניות אינה יכולה לפגוע בחניות קיימות הרשומות בטאבו על שמך. אם יש מקום אפשר לדרוש מהקבלן שידאג לחניות לכולם שירשמו עם רישום הדירות החדשות על כל דייר בנפרד בטאבו. ג. לא ברור מדוע תצטרכי לבצע שיפוצים בדירה שלך. אם זה בגלל תוספת מרפסת או ממ"ד אז הקבלן מבצע את זה. אם פי המעלית נכנס לדירתך אז את יכולה להתנגד לכך וכן את יכולה להתנגד שיוסיפו לך אישית מרפסת או ממ"ד בדירתך. הייתי מציע להתייעץ באופן פרטני עם עו"ד הן לעניין מו"מח ובוודאי להתנגדויות שיכולות להיות לכך השלכות של עיכוב וכתוצאה תביעות משפטיות מצד הדיירים ו/או הקבלן בגין העיכוב וככל שטענותייך לא יתקבלו.