התנתקות מקבלן

  • התנתקות מקבלן במסגרת פרויקט תמ"א 38
    שולה | 12/02/2012 09:37

    שלום, אנו דיירי בניים משותף שחתמו על הסכם עם קבלן לביצוע פרויקט תמ"א 38 לפני כ- 4 שנים. מאז הקבלן טוען כי הוא עושה הכל לקידום קבלת היתר בניה אך בפועל נראה כי הוא מושך זמן ונותן לנו תשובות מתחמקות ולא חד משמעיות וכל פעם מחדש הוא מבטיחל כי בעוד מס' חודשים יתחיל לבנות וכך הוא סוחב אותנו כבר קרוב ל- 4 שנים. היינו רוצים לדעת האם אנו יכולים להתנתק ממנו בהתחשב בעובדה שיש לנו רוב בבניין המועניין להתנתק. חשוב גם לציין כי ההסכם שלנו פג לפני כ- 3 שנים. תודה

    • התנתקות מקבלן
      עו"ד תומר יפת | 13/02/2012 10:20

      שולה שלום, יש צורך לבחון את ההסכם החתום על מנת לדעת אם היזם נמצא בהפרה יסודית של ההסכם. בדר"כ היזם מוגבל בזמנים. ככל שישנה הפרה יסודית אזי ניתן לבטל את ההסכם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

    • חברה יזמית
      יוסי ראיף***צונזר ע"י המערכת*** | 12/03/2012 12:00

      שולה שלום, ***צונזר ע"י המערכת***