תץמ"א 38 - זכאות

  • זכויות מתוקף תמ"א בבית מורכב
    אבי | 07/02/2012 13:01

    בניין בבית מורכב: שטח 260 מ"ר, 2 יח"ד, 2 קומות בנויות על קומת מסד שבחלקה חלל מעל מפלס פני הקרקע בגובה 2.00 מ' מהרצפה עד לתקרה. החלל משמש כשטח שירות למקלט ומחסן קטן. האם הבניין במקרה זה זכאי לתוספת זכויות בנייה מתוקף תמ"א. תודה על תשובתך או היכן ניתן לברר סוגייה זו

    • תץמ"א 38 - זכאות
      עו"ד תומר יפת | 09/02/2012 02:23

      אבי שלום, המקום הכי טוב לבדיקה הוא הוועדה המקומית. בעיקרון, יש הכרח ב - 400 מ"ר בנוי. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38