שלבים לביצוע תמ"א

  • מה הדבר הראשון כדי להזיז תמ"א בבנין שלנו  לת
    sam | 30/01/2012 14:10

    • שלבים לביצוע תמ"א
      עו"ד תומר יפת | 31/01/2012 17:04

      שלום sam, גיבוש הדיירים תחת נציגות חזקה ומציאת יזם/עו"ד הינן הפעולות הראשונות הנדרשות לביצוע נכון של התהליך. עוד שלבים רבים בהמשך... בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

    • חברה יזמית
      יוסי ראיף | 12/03/2012 12:04

      שלום ,במידה ועדיין לא חתמתם מול יזם, נשמח לקבל יותר פרטים על הבניין ולהגיש הצעה ,חברת קרן הגשמה היא חברה מבוססת בתחום עם אנשי מקצוע (אדריכלים ומהנדסים מהשורה הראשונה), אנו מבטיחים אמינות וגב כלכלי וכמובן הרבה פרוייקטים בשטח שיכולים להעיד על מקצועיות העבודה שלנו.במידה ורלוונטי נשמח אם תרצי עימנו קשריוסי 0523406420