עו"ד עצמאי

  • עו"ד או משרד עו"ד,מה עדיף?
    ניר | 09/01/2012 15:05

    לפרוייקט תמ"א38 שאני מקדם כיזם אני זקוק לעורך דין. אני מתלבט בין עו"ד פרטי עצמאי שמכיר את התחום לבין משרד עורכי דין המאגד בתוכו למעלה מ100 עורכי דין.אשמח אם אוכל לקבל המלצה ואינפורמציה מה המעלות והחסרונות שיש בעבודה עם משרד עורכי דין,מבחנית מקצועיות יחס אישי עלות כספית ועוד כל נושא אחר שיכול להיות קשור ולא עולה כרגע בדעתי.תודה מראש

    • עו"ד עצמאי
      עידו | 10/01/2012 10:39

      ככלל, אם לא מדובר בפרוייקט גדול, עדיף משרד קטן או עו"ד עצמאי ובתנאי שהם מוכרים ובעלי ניסיון משמעותי בתחום.משרד גדול בדרך כלל לא יודע להתמודד עם לקוחות קטנים והוא לא ישקיע בך יותר מהמינימום הנדרש (ולפעמים אף פחות מכך).לעומת זאת, הסיכון בלפנות לעו"ד עצמאי חסר ניסיון מוכח בתחום, גדול יותר מהפניה למשרד גדול, לכן רק אם אתה יודע בוודאות שלעו"ד יש ניסיון מוכח, לך על האופציה הזאת.

    • משרד עו"ד לייצוג
      עו"ד תומר יפת | 10/01/2012 14:06

      ניר שלום, מצטרף לדבריו של עידו. כמו כל תחום בחיים, יש לדבוק במומחים בכל תחום על פרטיו והאפיונים המיוחדים לו ללא קשר לגודל וצורה. בהצלחה, עו"ד תומר יפת, מנהל פורום תמ"א 38