השאלה הית לגבי אפשרות הייזם

  • זכויות עתידיות
    אברהם | 08/01/2012 07:20

    אני דייר מתנגד לתמ"א 38 האם הזים יכול לקחת ממני זכויות קיימות ועתידיות מכוח התב"ע של הבניין הספציפי

    • השאלה הית לגבי אפשרות הייזם
      אברהם | 08/01/2012 11:05

      האם הייזם יכול לקבל זכויות עתידיות של דייר שלא חותם לו?

      • זכויות דייר סרבן
        עו"ד תומר יפת | 09/01/2012 20:09

        אברהם שלום, העניין יובא לפתחו של המפקח על הבתים המשותפים, לו יש סמכות ליתן להסכם תוקף לרבות כל זכויות הבנייה הניתנות ליזם ולהסתייג מחלקים ממנו. בהצלחה, עו"ד תומר יפת, מנהל פורום תמ"א 38