תמ"א 38 - מחלוקת בין דייר לכלל הדיירים / בא כוחם

  • ב"כ הדיירים מתנגד להצעת דייר
    אברהם | 05/01/2012 01:10

    במפגשי הועד אני היצעתי להביא אדריכל מטעמי בכדי שיוציא היתרים מהעירייה לגבי תמ"א 38 ומי שמתנגד לכך זו העו"ד שמייצגת את רוב הדיירים. הדיירים מצידם טוענים שלפנות לאדריכל יעלה להם כסף והם רוצים פרוייקט בלי כסף ולכן הם מוכנים לחתום ליזם עוד לפני שמגיש תוכניות לעירייה להיתר. מה אני יכול לעשות כנגד אותו עו"ד ?

    • תמ"א 38 - מחלוקת בין דייר לכלל הדיירים / בא כוחם
      עו"ד תומר יפת | 06/01/2012 07:54

      אברהם שלום, שמורה לך כמובן הזכות להתנגד לפרוייקט ולא לחתום על ההסכם עם אותו יזם. לא ניתן למנוע מאחרים להתקשר עימו. מהניסיון שלנו, ההתקשרות עם הקבלן בדרך זו ברמה העקרונית היא מקובלת וזאת מבלי לבחון את פרטי העסקה ממש. בהצלחה, עו"ד תומר יפת, מנהל פורום תמ"א 38