תמ"א 38 - קבלן אשר הפסיק את עבודתו

  • סיכונים לבעלי הדירות במכירת הגג בתמא 38
    דנה | 21/12/2011 08:03

    אם גג הבניין נמכר לקבלן במסגרת תמא 38 ובמידה והקבלן הפסיק את הבניה באמצע או לא התחיל לבנות אותם אבל מכר את הדירות העתידיות שעל הגג, האם יש עילה לרוכשי הדירות החדשות לתבוע את דיירי הבנין

    • תמ"א 38 - קבלן אשר הפסיק את עבודתו
      עו"ד תומר יפת | 25/12/2011 00:24

      דנה שלום, בעיקרון ההסכם אמור להגן עליך והתשובה היא שלילית. יחד עם זאת, יש לקרוא טוב את ההסכם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38