מועד מכירת דירות חדשות

  • תמ"א 38-בקשר לסירוב העו"ד לאפשר לדירים לחתום חוזה
    אילה | 12/12/2011 15:30

    בבנין שלנו קבלן מעונין לחזק את המבנה כולל תוספות ממד ומרפסת ולקבל זכויות בניה על הגג עו"ד שמייצג אותנו מסרב לאשר חתימה כיוון שהקבלן מעונין למכור את הדירות ברם נבנו או במהלך הבניה - העו"ד לטענתו הדירות יוכלו להמכר רק לאחר שתושלם כל הבניה-רציתי לשאול מדוע? האם כך נהוג לחתום עם כל קבלני התמ"א 38?

    • מועד מכירת דירות חדשות
      עו"ד תומר יפת | 15/12/2011 11:53

      אילה שלום, מניסיוני, אין זה נהוג. הליווי הבנקאי של הקבלן דורש מכירת דירות מוקדמת ולחילופין איני מכיר הרבה יזמים שיעמידו את כל הפרויקט ללא כספים במהלך הפרויקט. במנגנון נכון וערבויות מתאימות זה כמובן אפשרי. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38