פנייה ליזם שלא ע"י ועד הבית

  • פנייה ליזם שלא ע"י ועד הבית
    רזיה | 12/12/2011 10:50

    לאחרונה נודע לנו מפה לאוזן שמספר בעלי-דירות בבנין שלנו (שאף אחד מהם לא בוועד) מקיים זה זמן מה מגעים עם חברה לחיזוק בניינים. האם יש להם 'זכות' לעשות זאת ? (אני כבעלת דירה בבניין לא נתתי להם 'מנדט' לכך)

    • פנייה ליזם שלא ע"י ועד הבית
      עו"ד תומר יפת | 15/12/2011 11:43

      שלום רזיה, אין איסור בקיום מגעים. ברמה המשפטית אין משמעות להסכמות שלהם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38