תמ"א 38 - התנגדות בוועדה המקומית

  • היתר בניה
    הילה | 01/12/2011 17:10

    ועוד שאלה. היזם הגיש בקשה לקבלת היתר בניה. האם אני יכולה להתנגד לבקשה להיתר בניה בגלל שאני מתנגדת להרחבת הדירות? או שועדת התכנון אינה דנה בנימוק מסוג זה (אלא רק נימוק תכנוני). תודה הילה

    • תמ"א 38 - התנגדות בוועדה המקומית
      עו"ד תומר יפת | 03/12/2011 23:01

      הילה שלום, הוועדה המקומית עוסקת בתחום התכנון ולא בהתנגדות מכוח זכות קניין אשר נדונה בפני המפקח על הבתים המשותפים. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38