תמ"א 38 - בחירת יזם

  • מספר שאלות
    שירי | 02/09/2011 15:49

    1. איך אני יודעת שהיזם אמין? שהוא עובד עם קבלן טוב ומנוסה?2. אותו קבלן לא מוכן לתת לנו ממ"דים מחוסר כדאיות כלכלית. יש לנו מקלטים. האם אפשר לקבל ממדים מקבלן אחר?

    • תמ"א 38 - בחירת יזם
      עו"ד תומר יפת | 05/09/2011 08:26

      שירי שלום, צריך לנהל מו"מ עם כמה יזמים ואז לבחור בהצעה הטובה ביותר של היזם הטוב ביותר. אם אנכם יודעים לעשות זאת לבד אתם יכולים להסתייע בעו"ד שייצג אתכם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38