אכיפת תמ"א

  • אכיפת תמ"א 38
    אבי | 02/08/2011 12:32

    שלום רב, ברשותי 75% משטח קרקע. על הקרקע קיים מבנה בו 50% בבעלותי. לפי הידוע לי ניתן לאכוף תמ"א רק כאשר יש יותר מ66% הסכמה אשר מחושב מהשטח הבנוי ולא משטח הקרקע. אך נוצר מצב אבסורדי בו אני יכול לבנות דירות ואז יהיה בבעלותי יותר מ66% ואז אוכל לאכוף את התמ"א.נשאלת השאלה מדוע לא ניתן לקבל מראש הסכמה מהרשויות לאכיפת התמ"א כדי למנוע מצב של בניה מיותרת לצורך האכיפה?

    • אכיפת תמ"א
      עו"ד תומר יפת | 05/08/2011 11:40

      ראה תשובתי למטה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38