תמ"א 38 - אי ביצוע סיכון בטיחותי ובטחוני

  • לדעתי אי ביצוע בעל הבית של תמ"א 38 נחשב לפינוי.
    יעקב | 29/07/2011 11:25

    לדעתי אי ביצוע תמ"א 38 הוא כדין פינוי מהבית,אי אפשר לגור בבית שהוא לא מוגן מטילים ומרעידות אדמה,אני זקוק לעו"ד בעניין. אני גר בבית בדמי מפתח יקר עפם אימי.

    • תמ"א 38 - אי ביצוע סיכון בטיחותי ובטחוני
      עו"ד תומר יפת | 31/07/2011 10:47

      יעקב שלום, עליך לגבש קודם כל את הסכמת הדיירים כולם או רובם. לאחר מכן, נכון יהיה לפנות לעו"ד מומחה בעניין. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38