אנחנו באותו מצב רק הפוך

  • הבטחות ואיומים
    רחל כהן | 14/07/2011 18:10

    הדיירים רוצים ללכת על יזם קבלן שלא בנה מימיו רק בגלל שהבטיח הבטחות שאחרים לא הבטיחו. מדובר בבניין ברחוב מרכזי בפתח תקווה. הוא הבטיח לכסות שכירות למי שמשכיר דירתו . הבטיח מחסן לחלק מהדיירים. כל זאת על מנת שיסכימו. אנחנו סבורים שצריך לפחות לבדוק קבלנים אחרים מנוסים שכבר הוכיחו עצמם. מי שמובילה את הנושא בבניין לא מוכנה לכך ולכן אנחנו היחידים שלא מוכנים לחתום(האחרים מוכנים לחתום כעדר) עד שיבדקו אחרים ויקחו מישהו מקצועי ומנוסה ומהימן. האם המפקח על הבתים המשותפים יסכים לתנאי כזה?עקרונית מוכנים להסכים אבל לא עניינית אנחנו משכירים הדירה מעדיפים לא לקבל מהיזם דמי שכירות ומעדיפים שיבנה קבלן מנוסה ושהשוכרים לא יעזבו . האם היזם קבלן יכול להבטיח הבטחות אישיות כדי לצוד חתימות הדיירים הדיירים שמעוניינים ביזם קבלן הלא מנוסה מאיימים עלינו שיבנו על אפינו וחמתינו כראות עיניהם ולא מוכנים לבדוק ולהשוות ולקחת יזם קבלן מקצועי ומנוסה .הם גם מאיימים שלא יאפשרו לנו להשתמש במעלית והקבלן לא יבצע פתח בממד ולא ירצף אם לא נסכים. אודה מאד על התתיחסותך

    • אנחנו באותו מצב רק הפוך
      דורי | 18/07/2011 15:03

      אנחנו באותו מצב רק הפוך .יש לנו קבלן   שערב אישית על החוזה הוא נבדק מי כל הכיוונים . אך לצערנו יש דייר שעושה  צרות  ומאיים שלא יחתום כי הוא רוצה עוד קומות בבניין ושהקבלן לא נראה לו וכל מיני סיפורים לדעתי בכל מקרה כולם מפסידים .

      • תמ"א 38 - התנגדות דיירים
        עו"ד תומר יפת | 18/07/2011 20:04

        שלום רב, ההתנגדות לגיטימית. כמו בכל עניין יש כאן שני צדדים ולא שמענו את דעתם של יתר הדיירים. יש להגיע למפקחת ולטעון את הטענות ולקוות כי יתקבלו. ככל שהן יהיו יותר מבוססות על עובדות כך יגדלו הסיכויים שלכם אצל המפקחת. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38