תמ"א 38 - מימוש בתל אביב

  • תמ"א 38 בתל אביב
    דורית | 14/07/2011 12:16

    יש לי דירה בבניין בתל אביב שאנו נמצאים כרגע בשלבים מאוד מתקדמים לביצוע תמא 38 בבניין. קראתי באינטרנט שתי כתבות שדיברו על כך שעירית תל אביב תאפשר לבנות יותר מקומה אחת, ושלבניין שלנו תהיה אפשרות לבנות סך הכל עוד שלוש קומות. לכתבה קוראים מסתמן :תוספת של 6500 דירות ברחבי תל אביב .האם כדאי לעכב את הפרויקט ולראות מה קורה עם ההצעה הזאת? לכתבה השנייה קוראים: תל אביב מציגה תוכנית החלוקה של תמ"א 38.

    • תמ"א 38 - מימוש בתל אביב
      עו"ד תומר יפת | 18/07/2011 19:59

      שלום רב, לא כדאי לעכב דבר אלא לקבוע מנגנון לכל מצב. מהם התמורות בגין זכויות לקומה אחת ומה המנגנון בגין זכויות ליותר קומות. ניתן לנסח הסכם עם תנאי מעין זה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

      • תודה על התשובה אבל...
        דורית | 19/07/2011 10:23

        איך אפשר לקבע מנגנון ליתר הקומות אם כיום לא ידוע כמה מיסים יצטרכו לשלם על קומות נוספות?