תמ"א 38 - בדיקת חברה יזמית

  • הפרוייקט שאצלי
    שחר בר-אל | 02/07/2011 01:27

    שלום לכולם ! שמי שחר ואני גר בדרום תל אביב קנינו דירה אני אשתי והילדה בבניין בעל 4 קומות ישן ורעוע (ברגע שעוברת משאית החזית רועדת) חלק מהדיירים בבננין הם שוכרים בתחילה לא היה אפילו ועד בבננין שנכנסנו באותו זמן שאנחנו קנינו את הבית דלת מולי קנו עוד זוג צעיר דירה לאחר הכרות החלטנו לקחת את כל עניין הועד ליידיים עשינו אסיפה של כל הדיירים לאחר הכרות קצרה סקרנו בפנייהם את מספר הליקויים שחייבים טיפול מיידי והם בהסכמה מלאה הסכימו שאנחנו ניהייה הועד של הבניין עכשיו כבר יש מנקה וכו' אבל לעיניינו הזמנו לכאן קרוב ל-34 קבלנים שאמרו שהם לא מוכנים עקב עלויות יקרות היו כאלה שעוד בטלפון אמרו שלתל אביב הם לא מתקרבים בגלל הקושי שהעירייה גורמת אם זה באישורים אם זה בבירוקרטיות ארוכות טווח שגורם לאובדן של הרבה כסף וכאלה. נכון להיום מצאנו קבלן שמוכן שכבר נפגשנו קיבלנו מפרט החתמנו 100 אחוז הסכמה של הדיירים נכון להיום החברה שאמורה לקחת את הפרוייקט היא חברת RIF יזום ובניה אני הייתי מעוניין לדעת אם היא מוכרת ואיך אני יכול באמת לגרום לכדור להתגלגל מהר יותר

    • תמ"א 38 - בדיקת חברה יזמית
      עו"ד תומר יפת | 07/07/2011 00:52

      שלום רב, התקדמתם צעד גדול קדימה אם חתמו 100% מהדיירים עם חברה יזמית. אני איני מכיר חברה זו אך אין בכך דבר. יש לערוך עליה בדיקה באמצעות לקוחות קודמים וכו'. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

      • אין חכם כבעל הנסיון
        בילי | 27/07/2011 12:04

        כבעלת נסיון בתחום. גם אני הייתי במצבכם. יזמתי בהצלחה פרוייקט פינוי בינוי במסגרת תמ"א 38-2 בבניין שבו אני גר בתל אביב.לי נראה שהחברה ה"יזמית" שלכם, הם "מאכערים", ובעצם קבלני חתימות של דיירים. עם הרשימה הזו הם פונים לקבלנים.אם הפרוייקט יוצא לפועל הם מתוגמלים בדמי תיווך שמנים יכול להיות שזה גם על חשבונכם. ובעצם את העבודה הזו של החתמת כל הדיירים כבר עשיתם בהצלחה. תמשיכו בחיפוש קבלן בעצמכם בלי מתווכים. החתמה של 100 דיירים מקילה מאוד על מציאת קבלן. גם אנחנו חוזרנו ע"י מאכערים כאלה. דחינו אותם על הסף, מצאנו קבלן רציני ואנו ממתינים בימים אלה לאישורי הבנייה.