תמ"א 38 - ההקלות החדשות

  • הקלות החלות על תוספת של 2.5 קומות
    מריה | 26/05/2011 15:01

    שלום! לפני מספר שבועות דובר על החלטת הממשלה בנוגע להגדלת זכויות הבניה לתמ"א 38 מקומה וחצי ל-2 קומות וחצי בפריפריות (לא כחלק מתב"ע אלא תיקון של תמ"א 38). האם ההקלות במס שחלות היום על תוספת של קומה וחצי יחולו במלואן גם על תוספת של 2.5 קומות בפריפריות? (ז"א האם החוק כבר פעיל ואפשר לבצע על פיו תוספת של 2.5 קומות עם כל ההקלות? תודה מראש מריה

    • תמ"א 38 - ההקלות החדשות
      עו"ד תומר יפת | 31/05/2011 09:00

      מריה שלום, יפה כתבת כי הדבר צריך לבוא לידי ביטוי בתיקון התמ"א דבר שטרם קרה. ההחלטה עברה גם במועצה הארצית לתכנון ובניה כך שדומה כי מדובר רק בעניין של זמן עד לפרסום תיקון התמ"א. או אז, יהיה ניתן לבדוק בדיוק מה המשמעויות של כך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38