תמ"א 38 - ביצוע פרוייקט תמ"א

  • תבע + תמא
    אמיר | 16/03/2011 18:47

    שלום, 1. קיבלנו הצעה לתמא שכולל בתוכה גם תבע, מאחר וישנן שתי כניסות לבנין וגג אחד הוא בבעלות (בעלות 2 דירות (דופלקס) ), כלומר בניית קומה אחת 4 דירות + 4 דופלקסים (2 לבעלי זכויות בדירות גג) האם זה ניתן לבצע תמא + תבע (בנין קיים 3 קומות), 2. האם חניות חייבות להיות של הדירות החדשות (אין טאבו על החניות כיום אך יש הסדר דיירים) (לא יהיה מספיק לכלום) והדיירים הותיקים לא יסכימו לוותר על החניות. 3. האם התבע ישפיע על המיסוי עירוני וכיו"ב על הדיירים הותיקים? תודה

    • תמ"א 38 - ביצוע פרוייקט תמ"א
      עו"ד תומר יפת | 22/03/2011 08:09

      אמיר שלום, שאלת רבות. בעיקרון חניות הם מגבלה. הועדה המקומית דורשת חניה לדירות החדשות. ישנה בעיה גם עם קיום דירות דופלקס. אתם זקוקים לייעוץ מפורט. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38