שכן סרבן

  • שכן סרבן
    אסף | 20/02/2011 20:35

    הננו שכנים בבנין משותף המתעניין בתמ"א רחרחנו את השכנים (רובם לא כולם) מוכנים לשמוע יצרנו קשר עם קבלנים הגענו לאחר מסע מפרף לקבלן מסויים וברצוננו לכנס אסיפת דיירים כמובן שכולם מוכנים לשמוע כמה פחות כמה יותרר אחרי הכל מדובר רק בלשמוע כמובן שהבהרנו זאת הרי אין בכוחנו לעשות מעבר משפנינו לזוג שכנים אשר ידענו מראש כי הם בעייתים (בד"כ אנטי לכל דבר - זוג מבוגר) נתקלנו באנחנו לא מעוניינים גם לא לשמוע אנחנו רוצים רק פינוי בינוי הסברנו להם בקצרה שהנושא הזה גם גן נבדק אך ממגבלות כאלו ואחרות הקבלנים סירבו מאחר ולא יהא רווחי משביקשנו לאחר זאת לזמנם לפגישה סירבו בכל תוקף בטענה פשוט לא רוצים ברור לי שצריך רב של 66% יחד עם זאת ברור לי שיעמדו כשלים גדולים יותר עם שכנים שכאלה - השאלה אם אפשר לעשות משהו בנידון וכיצד האם להוציא מכתב רשמי ולזמנם ולהראות על סירוב לא מוצדק ולאחר מכן לנסות לפנות דרך עו"ד האם אחרי שנתחיל בתהליך אם אפשר האם עדיין אפשר לתבוע דייר עיקש רק לאחר קבלת היתר עזרו לנו מדבור בסרבן עיקש מתוך 12 שהורס לכולם

    • שכן סרבן
      עו"ד רונן קגן | 23/02/2011 08:54

      שלום אסף, אני לא חושב ששכן סרבן אחד יכול למנוע ממכם להתקדם. לדעתי עליכם להתחיל בתהליך, לכנס אסיפת דיירים, לקבל החלטות כנדרש ולנהל מו"מ עד לחתימת הסכם - ואם יוסיפו להתנגד גם בשלב כזה - אזי לנקוט בהליכים הנדרשים בשיתוף עם היזם.

      • תמ"א 38 - התנגדות שכן אחד לתהליך
        עו"ד תומר יפת | 26/02/2011 20:16

        אסף שלום, שכן אחד לא יכול למנוע את הפרוייקט. רק לעכבו במעט. שיהיה לכם בהצלחה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38