תמ"א 38 - סכסוך שכנים ביחס לתכנון

  • ביית מדרגות מחדר מדרגות משותף
    דוידי | 13/02/2011 21:35

    אני גר בחיפה בבית משותף-3 דירות.הביניין בונה ממ"ד . אישרתי לדיירת בקומה א לבנות מרפסת. אני לא קיבלתי אישור בגלל קירבה לביניין סמוך. העיריה מאפשרת לי לבנות מרפסת על הגג הצמוד לדירתי(זו האופציה היחידה.) הדיירת מקומה א מתנגדת שאבנה מדרגות מהשטח המשותף לגג הצמוד אלי. -האם אני יכול לבטל את האישור שנתתי לה ?(המרפסת שתבנה היא מעל הגינה המשותפת לבניין-העמודים יתפסו שטח) האם אפשר לחייב לבנות מדרגות מחדר המדרגות המשותף?

    • תמ"א 38 - סכסוך שכנים ביחס לתכנון
      עו"ד תומר יפת | 17/02/2011 17:54

      דוידי שלום, אתה זקוק ליעוץ פרטני והפורום לא יכול ליתן לך מענה בסיטואציה בה אתה מצוי. צריך לבחון היטב את המציאות המשפטית, לקבל חומר ולבדוק אותו ורק אז להשיב. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38