חברת אפיק תמ"א 38

  • מתי יחודש הפטור על מס שבח
    ברי | 13/02/2011 17:27

    היזם איתו היינו בקשר עצר את המהלכים שהיה בהם עם נציגות הבניין שלנו כיון שהוא טוען כי טרם חודש הפטור על מס שבח ועוד מס מסויים ששכחתי את שמו. האם יש לכם מידע מתי יחודש הפטור ?

    • חברת אפיק תמ"א 38
      דוד | 14/02/2011 22:11

      בתור חברה שכבר ביצעה בפועל בניין אשמח לתת לכם הצעה מסודרת לבניין את יכולה לשלוח פרטים דרך האתר שלנו http://www.38tama.co.il

      • אפשר תשובה על שאלתי ?
        ברי | 14/02/2011 22:59

        בכלל לא התייחסת לשאלה שלי. אודה לך על קבלת תשובה. ברי

        • תמ"א 38 - היטל השבחה
          עו"ד תומר יפת | 17/02/2011 17:52

          שלום רב, הפטור חזר. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

          • פטור ממס שבח והיטל השבחה
            ברי סנדרס | 17/02/2011 18:04

            שלום רב, כתבת לי שהפטור חזר. אני ממש מודה לך על התשובה. רק שאלה קטנה. איך הוא הוחזר? על ידי העברת החוק בקריאה שניה ושלישית בכנסת ? או בהוצאת צו מיוחד ? בתודה, ברי

    • תמ"א 38 -***צונזר***
      דוד | 14/02/2011 22:56

      שלום ברי לגבי שאלת הפטור עד היום הפטור היה זמני לשנה כרגע ישנה הצעה חוק שעברה בקריאה טרומית וראשונה לגבי קביעות של הפטור דוד