הדיירים יכולים לבצע תמ"א 38 לבדם

  • יזם תמ"א 38
    שאול | 30/11/2010 10:23

    אני מעוניין להיות יזם תמ"א בבניין שלי, האם זה אפשרי? אם כן מה הרווח שלי מהעיסקה? ולאיזה בעלי מקצוע אני צריך לפנות? תודה.

    • הדיירים יכולים לבצע תמ"א 38 לבדם
      עו"ד רונן קגן | 30/11/2010 13:09

      אין מניעה שאתה תהיה היזם של התמ"א בבניין בו אתה מתגורר. לצורך הביצע, כמו כל יזם, תזדקק לשירותי אדריכל, קונסטרוקטור, קבלן ועו"ד. חשוב לבדוק את אופן הביצוע גם מבחינת היכולת לעשות שימוש בפטורים ממס המוקנים בעניין תמ"א 38.

      • תמ"א 38 - רצון להיות יזם
        עו"ד תומר יפת | 30/11/2010 17:16

        שאול שלום, בעצם כמו כל יזם אתה נושא בסיכון. אתה צריך להיות מקצוען במה שאתה עושה ולהכיר את כל התהליכים הדרושים לשם מימוש העסקה. בהנחה שתעשה כן, אין שום מניעה כי אתה תהיה היזם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38