תמ"א 38 - חדר על הגג

  • דירת גג - תמ"א 38
    רובי | 20/11/2010 09:34

    שלום רב הנני מתגורר בקומה אחרונה בבניין מגורים בן 4 קומות. לפני מס' שנים קיבלתי היתר בנייה להוספת חדר+מרפסת על הגג וכן עשיתי. כיום דיירי הבניין מעוניינים בתוכנית תמ"א 38 . השאלה האם הזכויות על הגג הינם של כלל הדיירים או עצם הוצאת היתר הבנייה והבנייה בפועל מקנה לי את הזכויות והצמדת הגג לדירתי. יובהר כי טרם נרשמה הזכות בטאבו. עוד יובהר כי על מנת לקבל היתר בנייה היה עליי להקבל את הסכמת הדיירים להוספת החדר, הם נתנו את הסכמתם בעבר וע"י קיבלתי היתר לבנות. מחכה לתשובה..

    • תמ"א 38 - חדר על הגג
      עו"ד תומר יפת | 25/11/2010 08:33

      רובי שלום, לא ניתן להשיב ללא בחינה פרטנית של רישום הזכויות בבניין שלכם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38