תמ"א 38 - בטחונות במקרה של הריסה לפי התמ"א

  • תמא 38- הריסת הבניין
    עזרא | 18/08/2010 16:19

    במסגרת מימוש תמא 38 בבניין ברמת גן (רשום כבית משותף בטאבו), מבצעים הריסה של הבניין עד היסוד ובנייתו מחדש. השאלה היא במקרה זה אילו בטחונות הקבלן יכול\צריך להעמיד ? אילו בטחונות יבקש\יקבל הבנק שילווה אותו ?

    • תמ"א 38 - בטחונות במקרה של הריסה לפי התמ"א
      עו"ד תומר יפת | 30/08/2010 11:58

      עזרא שלום, שאלתך הנה מורכבת מאוד ולא ניתן לענות עליה במסגרת הפורום. יחד עם זאת, ברור שהבטחונות צריכים להיות גבוהים במיוחד ולדעתי האישית ככל שאין בנק מלווה לפרוייקט הרי שמדובר בפרוייקט מסוכן בהרבה מחיזוק "רגיל" ולפיכך הבטחונות צריכים להיות בהתאם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38