תמ"א 38 - תביעת דיירים בבית משותף

  • הוצאת שלט פרסום של יזם לאחר ביטול פרוייקט תמ"א 38
    די | 07/08/2010 10:53

    בבניין שלנו היו אמורים לבצע תמ"א 38 התוכנית לא יצאה לפועל בגלל חוסר חתימת דייר אחד שלא התנגד לפרוייקט אלא התנגד ליזם שהדיירים חתמו אתו . הפרוייקט לא יצאה לפעול והוועד הודיע שתמ"א 38 לא יוצא לפועל עקב דייר שלא חתם. אבל היזם שם שלט שלו בשטח הבניין על ביצוע הפרוייקט .מאחר שהפרוייקט לא יוצא לפועל אין טעם בשלט. הודעתי ליזם ולעד הבית שהיזם יוציא את השלט שלו משטח הבניין אולם לא היזם ולא הועד עושים משהו בנדון. שאלתי ? כמה אחוזים של דיירים צריך בכדי שהיזם ישים שלט שלו בשטח הבניין. ומה עלי לעשות בכדי להסיר את השלט שאין לו שום רלוונטיות היום. ביטול הפרוייקט נעשה ב2.10 . האם אני יכול לתבוע את היזם ואת אנשי הועד שלא פועלים להסרת השלט.? האם אני יכול לתבוע את היזם ואת אנשי הועד כספית על החלק היחסי שלי בפרסום השלט כל התקופה הנ"ל.? ובאיזה בית משפט אני יכול לתבוע?. תודה ד

    • תמ"א 38 - תביעת דיירים בבית משותף
      עו"ד תומר יפת | 08/08/2010 01:49

      די שלום רב, המקום המתאים לתביעות מעין אלה הוא בפני המפקח על הבתים המשותפים. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38