תמ"א 38 - הרוב הדרוש בבית מחובר

  • מתנגדים מבינין אחד מתוך שתיים
    רונן | 18/03/2010 20:32

    שלום רב!האים בבניין מחובר פיזית צריך הסכמה של 66% מכל בניין או כל הדיירים משני הבניינים?אפרט אצלי בבניין 15 דיירים מתוך 16 מסכימים ומהבניין השני בין 10-11 מה אפשר לעשות במקרה כזה?אפשר לבנות רק בבניין אחד?תודה מראש!!

    • תמ"א 38 - הרוב הדרוש בבית מחובר
      עו"ד תומר יפת | 21/03/2010 14:43

      רונן שלום, ישנה התייחסות לכך ונקבע כי אם פיזית ניתן לבצע את החיזוק במבנה אחד במנותק מהשני אז ניתן לראות כל בית כאילו הוא בית נפרד אפילו שהם רשומים ביחד כבית משותף. יחד עם זאת, המקרה שלך נראה לי שונה כיוון שיש חיבור פיזי. בכל מקרה כדאי לבדוק פרטנית. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38