תמ"א 38 - התנגדות לבניית דירות חדשות

  • התנגדות להוספת קומה
    ענת | 14/03/2010 08:23

    שלום אני גרה בבנין משותף ולאחרונה עלה הרעיון לביצוע שיפוצים על פי תמא 38 באופן עקרוני אני מסכימה לחיזוק הבינין וכן לשיפוץ ובניית מעלית וגם מוכנה לשלם את מה שנדרש, אבל אני לא מעוניינת בבניית דירות חדשות בביניין. האם באפשרותי להתנגד? (רק לבניית הדירות החדשות) וכמה השפעה יש להתנגדות שלי לבניית הדירות הנוספות בבלבד?

    • תמ"א 38 - התנגדות לבניית דירות חדשות
      עו"ד תומר יפת | 14/03/2010 13:03

      ענת שלום, את בהחלט יכולה להתנגד. יחד עם זאת מבחינה עקרונית מספיק רוב של 66% לצורך ביצוע עבודות לפי התמ"א. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38