תמ"א 38 - התנגדות חלק מהדיירים

  • תמא 38 לא מקובל על כל הדיירים מה עושים?
    רוני | 13/09/2009 17:08

    שלום בבניין שלנו 4 קומות הוחלט לבנות ממ"ד קבענו עם קבלן ונקבעה פגישה לחתימת חוזה אלא שמס' דיירים החליט שרוצים לתת לקבלן לבנות על הגג בתמואה לכך שיבנה בבניין מעלית וממ"ד ללא תשלום מצד הדיירים אנו מתנגדים נחרצות לתוספת דירות נוספות על הגג . מה עושים מקרה כזה? יש כבר היתר לבניה ע"פ תוכניות שהגשנו לממ"ד (ללא מעלית כמובן) האם יכולים לחייב אותנו בתמא 38 נגד רצוננו? נודה להסבר בדחיפות בנושא

    • תמ"א 38 - התנגדות חלק מהדיירים
      עו"ד תומר יפת | 14/09/2009 10:22

      רוני שלום, לא ניתן לחייב דיירים לחזק את המבנה לפי תמ"א 38. המינימום הנדרש הוא הסכמת 66% מבעלי הדירות. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38