תביעה כספית בשל טיפול שלא צלח

  • רשלנות רפואית בהסרת שיער
    עמרי קפלן | 24/07/2010 15:14

    שלום רב אשתי עברה טיפול אסטטי להסרת שיער בלייר בכל הגוף, כאשר הם הגיעו לאזור הסנטר והפיאות הם החלו את הטיפולים ובטיפול ה 11 הם אמרו שלא כדאי להמשיך מכיוון שזה רק ייגרום יותר נזק , לאחר התייעצות עם רופא שלהם הרופא המליץ לתת 10 עד 20 טיפולי אפילציה והם סירבו לכך והציעו פיצוי כספי מינימלי על מה ששילמנו רק על החלק הזה מכלל הטיפולים שהיא שילמה באלפיים ושש (הציעו לה 1600 שקלים חדשים ללא תוספת מדד) אנחנו שלחנו מכתב וביקשנו שייתנו לנו טיפולי אפילציה והוועדה שלהם החליטה לסרב וגם לא לתת את הסכום ההתחלתי, כיום אנו שוקלים מה לעשות האם להמשיך ולבקש את ה 1600 שקלים או ללכת לתביעה משפטית ? וכמה אפשר לבקש בתביעה משפטית על עוגמת נפש ותשלום על טיפול חלופי שהם לא הסכימו לתת ואשתי הלכה בעקבות כך למכון אחר שיעשה את הטיפול מרוב שהרגישה לא בנוח עם עצמה? אשמח לתשובות

    • תביעה כספית בשל טיפול שלא צלח
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/07/2010 15:41

      התשובה לשאלה תלויה בשאלות משנהאם התחייבו בפניכם על טיפול עד הסרת שיער מלאה; האם התחייבו בפניכם לטיפולים עד להשגת תוצאה מסויימת; האם התחייבו בפניכם כי במקרה שלא תושג התוצאה המיוחלת יישקלו מתן טיפול באמצעים אחרים וכיוצ"ב. אינני בטוחה כי על המכון לשלם עבור טיפולים חלופיים אם לא התחייב לכך או לתוצאה מסויימת. מציעה לכם להיוועץ עם עו"דף להציג בפניו את החוזה ולקבל עמדתו באשר לסיכויי תביעה.