תגובה לחן ***צונזר ע"י המערכת -פרסומת אסורה****

  • יעוץ בנושא רשלנות רפואית
    חן | 17/02/2010 14:39

    המקרה קרה מזמן ומחוסר ידע לא פניתי עדיין ליעוץ או עזרה . בזמן השירות הצבאי שלי לפניי 5 שנים חליתי במחלת i.t.p שזאת מחלת דם אחרי בדיקה רפואית החליטו שצריך להוציא לי את הטחול בעזרת ניתוחדי פשוט ששמו לפרסקופיה שלא אמור להשאיר צלקות. הרופא המטפל לא עשה לי צילום רנטגן לפני הניתוח ובגלל שהטחול היה מוגדל בזמן הניתוח הוא גרם לקרע בבטן שגם לי לדימום פנימי רב ורק לאחר שהתעוררתי הרופאים שמו ללב לכך שמשהו לא בסדר והחזירו אותי לחדר הניתוח ופתחו לי את הבטן . מאז יש לי צלקת גדולה מבית החזה ועד למטע לכל אורך הבטן ופגיעה קוסמטית בשרירי הבטן. רציתי לדעת אם לא מאוחר מידי ויש מה לעשות בנושא זה תודה רבה חן

    • תגובה לחן ***צונזר ע"י המערכת -פרסומת אסורה****
      יוני | 17/02/2010 15:37

      הי חן, לפני שנתיים המשפחה שלי הגישה תביעה נגד בלינסון בגלל טיפול רשלני באבא שלי. היתי ממליץ לך ***צונזר ע"י המערכת -פרסומת אסורה**** שיטפל בתביעה שלך. הם עובדים עם הרבה רופאים ותוכל לקבל דרכם חוות דעת לפני שתשלם לכל מיני אנשים

      • ליוני תודה רבה חן  לת
        חן | 18/02/2010 02:17

    • רשלנות רפואית במהלך השירות הצבאי
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 18/02/2010 08:53

      אם הטיפול הרפואי בגינו הנך מעוניינת להגיש תביעה ניתן במהלך השירות הצבאי (ולא שוחררת קודם לכן מן השירות) עלייך להגיש תביעה לקצין התגמולים בגין מחלה. לשם כך יש לפנות לאגף השיקום (יש אתר באינטרנט) למלא טפסי תביעה, להגיש אותה, לעמוד לבדיקות רפואיות ובפני ועדה רפואית שתקבע אם אמנם הנזקים הם תוצאה של טיפול לקוי בשירות והאם נותרו לך אחוזי נכות המזכים אותך בפיצוי. כמובן שאת כל התהליך תוכלי לעשות בליווי של עו"ד. הואיל וחלפו כבר 5 שנים - אני מציעה לך למהר ולהיוועץ עם עו"ד, שכן הזמן שחלף עלול להכביד על סיכויי התביעה. (שלא לדבר על כך שעלולה להיטען נגדך טענת התיישנות)

    • נכות פלסטית
      יניב גל | 20/02/2010 21:09

      מומלץ, כי תיוועצי בעורך דין המתמחה בתביעות כנגד קצין התגמולים, על מנת לבחון את האפשרות להכיר בנכותך ("נכות פלסטית") כנכות שנגרמה במסגרת השירות הצבאי, ולמצות את זכויותייך לתגמולים בהתאם. אולם, אם בחלוף 3 שנים ממועד השחרור מהשירות הצבאי שבזמנו אירע המקרה שגרם לנכות, לא הוגשה בקשה לתגמולים בפני קצין התגמולים, הרי שעל פי סעיף 32(א) לחוק הנכים (תגמולים ושיקום), הזכות להגיש בקשה כאמור מתיישנת. יחד עם זאת, קיים סייג לתנאי ההתיישנות הנ"ל, וזאת אם הזכות להגיש בקשה לתגמולים נובעת בשל מחלה שנקבעה לגביה תקופת התיישנות ארוכה יותר בתקנות. כחלופה, ניתן להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי, לתגמולי נכות כללית, אולם שם תנאי הזכאות עשויים להיות קשים באופן מיוחד.